Protetika – krune i mostovi

krunice2
Metalokeramičke krune kao solo nadoknade služe da zamene nedostajuće zubne površine jednog zuba.
Rade se kad je potrebno korigovati oblik, položaj, boju zuba, a najčešće se rade zbog velike kariozne destrukcije koju nije moguće sanirati plombom.
Saznajte više…

Implanti
implanti
Implanti su titanijumski srafovi koji se ugradjuju u vilicne kosti da bi nadoknadili izgubljene zube menjaju koren zuba a ugrdjuju se u petnaesto minutnoj hiruskoj intervenciji danas je uspesnost implatancije visoka 97-99%.
Saznajte više…

Ortodoncija – proteze
ortodoncijanaslovna
Cilj ortodontske terapije je da se postigne dobra funkcija i idealna estetika a u skladu sa izgledom vašeg lica.Ortodontski aparati mogu biti fiksni i pokretni.Proizvode blage sile koje pomeraju zube i postavljaju ih u željeni položaj.
Saznajte više…

Popravka zuba

popravka-zuba
Stav ove ordinacije je da se prilikom popravke zuba koriste kompozitne plombe. Razlozi su čisto mehaničke prirode. Naime, bele plombe se vezuju za zub preko velikog broja veza u mikropukotinama gledji i dentina.
Saznajte više…

Beljenje zuba
beljenje-naslovna
Beljenje zuba je potpuno bezopasan proces promene boje zuba hemijskom reakcijom oksidacije. Spoljasnja povrsina zuba reaguje sa vodonik ili karbamid peroksidom i boja zuba postaje svetlija za sest do osam nijansi. Postoji ordinacijsko i kućno beljenje kao i pojedinačno beljenje devitalizovanih zuba.
Saznajte više…

Parodontologija

parodontologija

Svi je imamo, ali se protiv nje bore samo oni koji imaju već izražene problem: stalne upale i krvarenje desni, džepovi i neprijatan zadah, koji pre Vas nažalost primeti Vaša okolina, kao i rasklaćeni zubi, povlačenje desni sa osetljivošću natermičke nadražaje.
Saznajte više…