PROTETIKA – KRUNE I MOSTOVI

Protetika Bezmetalne krunice krune Bezmetalne i metalokeramičke krune krunice navlake kao solo nadoknade služe da zamene nedostajuće zubne površine jednog zuba. Spadaju medju najstadardnije stomatoloske usluge.
Rade se kad je potrebno korigovati oblik, položaj, boju zuba, a najčešće se rade zbog velike kariozne destrukcije koju nije moguće sanirati plombom.

Saznajte više…

IMPLANTI

Protetika implanti

Implanti su titanijumski srafovi koji se ugradjuju u vilicne kosti. Kako bi nadoknadili izgubljene zube menjaju koren zuba a ugradjuju se u petnaesto minutnoj hiruskoj intervenciji. Nametnuli su se kao najbitniji deo stomatoloske usluge. Danas je uspesnost implatancije visoka 97-99%.

Saznajte više…

ORTODONCIJA – PROTEZE

Ortodoncija naslovna

Cilj ortodontske terapije je da se postigne dobra funkcija i idealna estetika a u skladu sa izgledom vašeg lica.Ortodontski aparati mogu biti fiksni i pokretni.Proizvode blage sile koje pomeraju zube i postavljaju ih u željeni položaj.

Saznajte više…

POPRAVKA ZUBA

popravka zuba endodoncija

Stav ove ordinacije je da se prilikom popravke zuba koriste kompozitne plombe. Razlozi su čisto mehaničke prirode. Naime, bele plombe se vezuju za zub preko velikog broja veza u mikropukotinama gledji i dentina.

Saznajte više…

IZBELJIVANJE ZUBA

Izbeljivanje zuba naslovna

Beljenje zuba je potpuno bezopasan proces promene boje zuba hemijskom reakcijom oksidacije. Spoljasnja povrsina zuba reaguje sa vodonik ili karbamid peroksidom i boja zuba postaje svetlija za sest do osam nijansi. Postoji ordinacijsko i kućno beljenje kao i pojedinačno beljenje devitalizovanih zuba.

Saznajte više…

PARODONTOLOGIJA

Parodontologija

Svi je imamo, ali se protiv nje bore samo oni koji imaju već izražene problem: stalne upale i krvarenje desni, džepovi i neprijatan zadah, koji pre Vas nažalost primeti Vaša okolina, kao i rasklaćeni zubi, povlačenje desni sa osetljivošću natermičke nadražaje.

Saznajte više..