Galerija slika pre i posle

Galerija slika pre i posle je danas jedini parametar kako da se upoznate sa nasim radom. Mi smo u vecini slucajeva stavili zavrsene radove. Posto gro slika pre su slike za studijske modele. Nekada su se koristilie metalokeramicke navlake ali danas one gube znacaj.

Danas covek daje puno znacaja izgledu. Tako da je izgled zuba dominantna kategorija.

Jedino na taj zahev moze da odgovori bezmetalna protetika- bezmetalne krunice

Prednosti bezmetalne keramike u odnosu na metalokeramiku su ocigledne.

Prvo protetika bezmetalne navlake nema rub od metala.

Koji vremenom kod pacijenata pocinje da se vidi i da se sa povlacenjem desni pojavi metal. Galerija slika pre i posle koju mozete videti u ovoj fazi nemoze da pokaze veliku razliku.  To je prirodni proces koji se desava pre ili kasnije kod svakog. Kod nekog pre sto zbog neadekvatnog odrzavanja zuba – higijene sto zbog genetske predispozicije. Znaci koliko god metalokeramicki zub bio savrsen, vremenom, bicemo prinudjeni da ga zamenimo.

To je izuzetno veliki trosak koji analura cenovnu prednost metalokeramike.

Druga prdnost – bezmetalne protetike je u esteskoj superiornosti.

Jedino bezmetalna keramika imitira u potpunosti prirodne zube. Tako da kod izrade nedolazi do esetskog odsupanja prirodnih u odnosu na bezmetalne navlake. Uz danasnju tehnologiju boja postizemo identicnu da nekazemo skoro identicnu nijansu zuba.

Treca – U alergijskom smislu.

Pored svih mogucih tehnoloskih obrada metala koji se koristi u stomatoloskoj tehnici. Ipak se javljaju alergijske reakcije na metalokeramicke navlake. Koje su nepremostive. Tako da hteli ne hteli prinudjeni smo da metalikeramicke navlake zamenimo bezmetalnim navlakama koje nemogu da izazovu alergijsku reakciju.

Cetvrta – Bezmetalna navlaka ne izaziva provodljivost toplote.

Koju imamo u pojedinim slucajevima sa metalokeramickim zubima. Taj problem definitivno nemozemo da zanemarimo posto stvara nelagodu i bol koji vremnom postaje nepodnosljiv.