Stomatološka ordinacija Dr Branislava Smiljković

Dr Branislava Smiljković

Protetika

Stomatolog Dr Branislava Smiljković – Dugogodisnje iskustvo 

Stomatoloska ordinacija u svom radu koristi savremene dijagnostičke uređaje i metode

Stomatolog dugogodisnje iskustvo i trajanje duguje nasoj posvecenosti svakom pacijentu. Individualan i profesionalan pristup svakom pacijentu je za nas osnovni moto. Veliki broj izvedenih protetskih radova nas stavlja u sam vrh savremene stomatologije i protetike. Nase trajanje duze od 25 godina je zahvaljujuci nasim pacijentima. Koji su prepoznali i uzvratili poverenjem. Mi imamo veliki broj pacijenata svih uzrasta. Fokusom rada su obuhvacene sve genercije.

Sve grane stomatologije su obuvacene pocev od protetike, ortodoncije, hirurgije sa i bez implanata, endodoncije – popravka zuba, ispravljanja zuba folijama

Za svakodnevni rad koristimo najaktuelnije materijale u stomatologiji

  • Niz novih tehničkih olakšica i dostignuća posebno u oblasti endodoncije kao i materijale renomiranih američkih, nemačkih proizvodjaca.
  • Redovno posećivanje kongresa i simpozijuma daje nam za pravo da kažemo da smo potpuno u skladu sa savremenim trendovima u stomatologiji.

Dugogodisnje iskustvo stomatolog neguje zajedno sa pacijentima. Zajednicka posvecenost svim  koje savladavamo u svakodnevnom radu.

Stomatoloska ordinacija Dr Branislava Smiljkovic

Dr Tijana Milovanović

Stomatolog

Stomatoloska ordinacija Dr Viktor Smiljkovic

Dr Viktor Smiljkovic

Stomatolog